دکتر فرید محسنی در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های بنیادی و کاربردی انجام شده در مجموعه دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث به تدوین 15 رشته جدید در دانشگاه علوم قضایی و سرفصلهای اعتقادی، اخلاقی و مهارت محور با هدف تربیت قاضی تراز شیعه اشاره کرد
دکتر فرید محسنی در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های بنیادی و کاربردی انجام شده در مجموعه دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث به تدوین 15 رشته جدید در دانشگاه علوم قضایی و سرفصلهای اعتقادی، اخلاقی و مهارت محور با هدف تربیت قاضی تراز شیعه اشاره کرد و گفت: برای متون مورد نیاز این رشته ها، همکاری دانشگاه قرآن و حدیث ضروری است. وی پذیرش و جذب قضات معیار را امری حساس خواند و تأکید کرد محیط دانشگاه قرآن و حدیث و شهر مقدس قم برای این منظور بسیار مناسب است. رئیس دانشگاه علوم قضائی و خدمات اداری محورهای همکاری این دانشگاه با دانشگاه قرآن و حدیث را در حوزه مدارس تخصصی، تعریف رشتههای جدید همچون روانشناسی اسلامی و سرفصلهای مرتبط، کرسی علمی مشترک و تدوین منابع مورد نیاز دانست و تصریح کرد آیات الاحکام، حقوق تخصصی مانند نوجوان، صنعت، رسانه و ... و آموزش بعضی دروس در رشتههای جدید و مورد نیاز در کنار کارآموزی قضات می تواند به عنوان نمونههایی از این همکاری در دستور کار مشترک قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر رئیس مؤسسه دارالحدیث هم در سخنانی بر لزوم تدوین متون متناسب با نیازهای دانشگاه علوم قضائی تأکید کرد. وی تشکیل کارگروه های تخصصی برای استمرار همکاری و عقد یادداشت تفاهم میان دو دانشگاه را ضروری دانست و ظرفیت دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث برای انجام پژوهشهای مورد نیاز دانشگاه علوم قضائی و تربیت نیروهای متخصص و متعهد مناسب خواند.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث نیز در این دیدار به معرفی دانشکدهها، گروههای علمی و آثار تألیفی دانشگاه پرداخت و اعتماد وزارت علوم در تدوین سرفصلها و منابع رشتههای مرتبط با حوزه قرآن و حدیث به این دانشگاه را نشان کار علمی منضبط و عمیق در این دانشگاه خواند. حجت الاسلام و المسلمین مسعودی تربیت نخبگانی را امتیاز ویژه این دانشگاه دانست و افزود دانشجویان این دانشگاه در سالیان متوالی رتبه برتر قبولی در مقاطع تحصیلات تکمیلی را به دست آوردهاند و فارغ التحصیلان این دانشگاه در دانشگاههای مادر و مسئولیتهای علمی و اجرایی کلان توفیقات زیادی داشتهاند.وی برای تربیت قاضی با همکاری دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری اعلام آمادگی کرد.
در ابتدای این دیدار،رؤسای دانشکدهها و پژوهشکدهها ضمن ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده و در حال اجرا، پیشنهاداتی را برای همکاری بهتر با دانشگاه علوم قضائی و خدمات اداری ارائه کردند. بازدید از بخش های مختلف دانشگاه، نمایشگاه دائمی آثار و مرکز اسناد و کتابخانه از دیگر برنامه های این دیدار بود.
در انتها مقرر گردید که کارگروهی مشترک، موارد همکاری میان دو دانشگاه و پژوهشگاه را پیگیری نماید.